Dybala: Svi pomažemo Ronaldu da postiže golove

Argentinac o Portugalcu

Dybala: Svi pomažemo Ronaldu da postiže golove

Krilni igrač Juventusa Paulo Dybala sinoć je prekinuo golgeterski post golom protiv Bologne u uvodnim minutama susreta u okviru Serije A, a nakon meča je između ostalog rekao kako cijeli tim radi na tome da Ronaldo postigne što više golova.

Portugalac je pred početak ove sezone stigao u klub i postao prva napadačka opcija, a Dybala kaže kako na kraju krajeva i nije toliko bitno ko će dati gol, već je najbitnije da ekipa pobijedi.

"Što se tiče mog gola, on će mi dati dodatno samopouzdanje, iako sam ga imao i ranije. Radim naporno da bih igrao dobro. Moja saradnja sa Ronaldom napreduje iz dana u dan. Svi smo entuzijastični i pokušavamo da mu pomognemo da postiže što više golova. Meni nije bitno ko je dao gol, već da ekipa pobijedi", rekao je Argentinac.

Sada Juventusu slijedi veliki derbi protiv prvog konkurenta za naslov, Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Najlakše je pripremiti se za ovakve utakmice. Svi smo vrlo uzbuđeni, želimo trijumf", rekao je očigledno silno motivisani Dybala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Svega mi nekad mi dodje da pustim suzu kakav je ovo samo sastav, allahami najbolji Juve do sad.
2 13
madr1dist4
Jao naslova, 5 puta citam da vidim sta je napisano
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi