Dynamo dovodi novo lijevo krilo, Duljević odlazi?

Promjene u Dresdenu

Dynamo dovodi novo lijevo krilo, Duljević odlazi?

Krilni fudbaler Dynamo Dresdena Haris Duljević mogao bi ovog ljeta napustiti trenutni klub. 

Duljević je u Dynamo stigao prošlog ljeta nakon što mu je istekao ugovor sa Sarajevom, ali nakon veoma loše sezone koju je imao Dynamo, Haris bi se mogao odlučiti na odlazak.

Kako prenose njemački mediji, sportski diretkor ovog kluba iz Cvajte već dogovara dolazak krilnog fudbalera Lukasa Grozureka. Čini se kako bi njegov dolazak mogao značiti i odlazak Duljevića koji je navodno shvatio da Dynamo ima jako male šanse da se plasira u Bundesligu, pa će potražiti neki drugi angažman. Još u januaru mjesecu je bilo nekoliko ponuda za Duljevića, a čini se kako ih neće nedostajati i tokom ljetnog prelaznog roka. 

Kada je u pitanju Grozurek, radi se o nekadašnjem mladom reprezentativcu Austrije koji trenutno nastupa u ekipi Admira Wacker u koju je stigao na ljeto 2015. godine iz Rapid Beča.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Podsjetimo, Dynamo Dresden je prošlu sezonu u Cvajti završio na 14. mjestu sa samo bodom više od mjesta koje je vodilo u play off za ostanak u ligi.

Top Komentari

Lud
"Nakon vema loše sezone..." Moj Lendo... Kako je lijepo biti glup....
8 1
Arnel925
Pricao sam sa Haretom kaze Stuttgart ili Hannover bi mogle biti naredne destinacije. Cak spominje i HSV
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi