Dynamo Kijev, Olympiakos i Ferencvaroš u Ligi prvaka

Poznata još tri učesnika Lige prvaka

Dynamo Kijev, Olympiakos i Ferencvaroš u Ligi prvaka

E. Škorić

U utorak navečer odigrana su tri revanš meča play-offa Lige prvaka.

Najviše golova, zapravo jedino su i viđeni u Kijevi gdje je Dynamo s 3:0 deklasirao belgijski Gent i plasirao se u grupnu fazu Lige prvaka. Buyalskyy je u devetoj minuti pogodio za 1:0, a De Pena u 36. s bijele tačke za 2:0.

Sve je bilo gotovo nakon što je u 49. minuti Rodrigues sa još jednog penala za domaće završio posao.

U Budimpešti između Ferencvaroša i Moldea mreže su mirovale, a pošto je prvi duel završen rezultatom 3:3, Mađari su slavili na kraju grupnu fazu Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Golova nije bilo ni u duelu Omonije i Olympiakosa u Nikoziji. Grci su s 2:0 doputovali na Kipar, pa im je ovih 0:0 bilo sasvim dovoljno za povratak u grupnu fazu najelitnijeg klupskog takmičenja.

Ostali revanši na programu su u srijedu navečer.

Promo

Top Komentari

GMOkokoshka
Zasto Civica nije bilo ni na klupi. Moze li se napisati nesto o tome?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi