Džafić: Volio bih se upisati u listu strijelaca

Prvotimac Bosne pred Rudar

Džafić: Volio bih se upisati u listu strijelaca

Nogometaši Bosne u jednom od najvažnijih mečeva drugog dijela sezone Prve lige FBiH u goste će kakanjskom Rudaru.

Bosna je ponovo došla na lidersku poziciju, ali GOŠK, Travnik i subotnji protivnik svakako čekaju svoju šansu iz drugog plana.

U Kaknju se očekuje veoma neizvjesna utakmica, a svakako da če jedna od glavnih uzdanica Bosne biti 24-godišnji Idriz Džafić koji je u svojoj karijeri nastupao i za Rudar.

"Lagao bi kada bih rekao da mi ne laska vaša konstatacija da sam jedna od glavnih poluga u ekipi Ive Ištuka, međutim šef više cijeni ekipne od individualnih kvaliteta i upravo u tome leži razlog zbog kojeg kažem tek trebam odigrati ovaj derbi ukoliko mi se ukaže povjerenje. Naravno, volio bih početi od prve minute, a zašto da ne i postići golove za pobjedu moje ekipe", jasan je bio Džafić u razgovoru za nkbosna.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Veliki broj igrača Bosne nosio je dres Rudara, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se oni snaći u subotnjem derbiju. Očekuju se dobro ispunjene tribine stadiona Pod Vardom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi