Džanić nakon duela sa Slobodom: Vjerujem da ćemo ponovo igrati zapaženu ulogu u prvenstvu

Trener FK Seona za SportSport.ba

Džanić nakon duela sa Slobodom: Vjerujem da ćemo ponovo igrati zapaženu ulogu u prvenstvu

FK Seona je danas zvanično proslevila titulu prvaka Druge lige FBiH (Sjever), a potom je odigran i prijateljski susret sa Slobodom.

Seona je pružila odličan otpor premijerligašu, ali je u finišu ipak posustala i upisala poraz od 0:2. Trener Seone Nermin Džanić, međutim, nije mogao biti nezadovoljan.

"Zahvalio bih FK Sloboda što je uveličao našu proslavu titule, što su bili naš drag gost. Hvala i navijačima Slobode na dolasku i korketnom navijanju", poručio je nakon utakmice Džanić, pa nastavio:

"Sloboda je već u predgeneralci i ona je već izbrusila i formu i sastav to se vidi... Mi još nemamo dovoljno ni snage ni svježine, mi smo na putu i traženja forme i prve postave, tako da sam zadovoljan pruženim. Nadam se da ćemo do kraja priprema biti spremni za prvenstvo".

Šta je sljedeće za Seonu?

"Igramo još dvije provjere, protiv Zvijezde 09 u Stanišićima i generalka protiv Modriče i vjerujem da ćemo ponovo igrati zapaženu ulogu u prvenstvo i biti jedan od glavnih konkurenata za titulu", istakao je Džanić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Raspored za novu sezonu je već objavljen.

"Ne treba biti opušten, ali učinit ćemo sve da upišemo prve dvije pobjede na domaćem terenu", istakao je trener Seone za SportSport.ba.

Top Komentari

SilverTownBoys1333
Znamo da cete uciniti sve. I do sad ste cinili. Mimo terena...selam...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi