Džanić nakon remija protiv Gradine: FK Seona je najbolji tim u Drugoj ligi Sjever!

Gosti zadovoljniji ishodom

Džanić nakon remija protiv Gradine: FK Seona je najbolji tim u Drugoj ligi Sjever!

Fudbaleri Gradine i Seone danas su podijelili bodove u Srebreniku odigravši u okviru Druge lige FBiH grupa Sjever 1:1. 

Zadovoljniji ovakvim ishodom svakako mogu biti gosti jer je njihova Seona ostala lider na tabeli. Trener ovog tima Nermin Džanić nakon meča je rekao sljedeće:

"Ova utakmica je imala svoju težinu zbog toga što su ovo dvije najkvalitetnije ekipe u Drugoj ligi Federacije grupa Sjever. Čestitam mojim igračima, kao i igračima Gradine. Mislim da je ovaj rezultat najrealniji. Utakmica je pokazala da je fudbal pobijedio", kaže Džanić.

On također dodaje da je njegov tim najkvalitetniji u ovoj ligi.

"Gradinu respektujemo, ali bez imalo prepotencije moram reći da je FK Seona najbolji klub u Drugoj ligi Federacije grupa Sjever".

Ispunjene tribine...

"Prelijep je bio ambijent, to moram reći. Sigurno da ovo vraća vjeru u fudbal jer rijetke su situacije da imamo pun stadion u ovoj ligi", zaključuje Džanić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Seona sada ima 28 bodova i prva je dok je Gradina ostala druga sa 26.

Top Komentari

yess81
I ovaj Dzanic s.. e puno, cuj poredi Seonu sa Gradinom, a puno si hl**** pojeo od Gradine
1 2
Boki
Nisam vidio veceg seratora od njega da im sudije nisu poklonile gol nebi imali suta na gol i jos kaze da su najbolji tim a gradina ih stjerala u misiju rupu dok para kod gazde i igracete
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti