Džeki je baš malo falilo da postigne i drugi gol

Golman Sassuoloa mu odbranio udarac

Džeki je baš malo falilo da postigne i drugi gol

Fudbaleri Rome i Sassuoloa u ovim trenucima igraju meč 29. kola italijanske Serije A.

Trenutni rezultat je 3:1 za rimsku Vučicu, a strijelac trećeg pogotka bio je Edin Džeko koji je u igru ušao samo nekoliko minuta prije pogotka. 

To je Džeki bio 21. gol ove sezone u Seriji A, a samo nekoliko minuta kasnije mogao je postići i 22., ali golman gostiju ga je spriječio.

Džeko je došao do lopte nakon velike greške odbrane gostiju i izašao 1 na 1 sa golmanom Consiglijem koji mu je sjajno odbranio udarac.

Da je Džeko postigao i drugi gol, izjednačio bi se na prvom mjestu listi strijelaca Serije A sa Bellottijem jer bi obojica imala po 22 gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi