Džekin agent se susreo sa sportskim direktorom Rome i iznio napadačevu želju

Tvrdi Tuttomercato

Džekin agent se susreo sa sportskim direktorom Rome i iznio napadačevu želju

A. Čaušević

Silvano Martina, predstavnik Edina Džeke, posljednjih dana ima pune ruke posla. 

Martina je početkom ove sedmice nekoliko puta boravio u prostorijama Intera, a danas je održao i sastanak sa sportskim direktorom Rome, Gianlucom Petrachijem.

Tuttomercato je otkrio detalje sastanka, a prema tvrdnjama tog medija Džeko je posredstvom Martine izrazio želju da ga Roma proda.

Džekina želja je prema pisanju Tuttomercata da avanturu u dresu Intera počne što je prije moguće.

Stav Rome je ostao nepromijenjen, rimski klub za popularnog Dijamanta želi najmanje 20 miliona eura, dok Inter i dalje ne nudi više od 15 miliona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što definitivno usporava realizaciju transfera je činjenica da Roma još uvijek ne uspjeva da pronađe dostojnu zamjenu za kapitena bh. reprezentacije.

U međuvremenu, trener Vučice Paulo Fonseca, nastavlja uspješno računati na Džeku koji je s Romom odradio odličnu pred sezonu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

svasta
Suti dobro ti je u Romi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi