Džeko: Čeka nas težak meč protiv Chelseaja

Bh. napadač pred sutrašnji duel

Džeko: Čeka nas težak meč protiv Chelseaja

E. Škorić

Edin Džeko je svjestan koliko težak meč čeka njegovu Romu sutra navečer.

Chelsea će u 3. kolu grupe C ugostiti Romu i pokušat će da dođe i do treće pobjede, a Roma će tražiti bodove koje će je zbližiti nokaut fazi ovog takmičenja.

Nakon domaćeg poraza od Napolija, Rimljani se okreću Ligi prvaka i Džeko se nada povoljnom rezultatu u Londonu.

"Nadam se sjajnoj utakmici za mene i moje saigrače. Nismo baš najbolje igrali protiv Napolija, ali sada nas čeka velika utakmica i morat ćemo dati sve od sebe", kazao je Džeko, pa je dodao:

"Svi moramo više da radimo, uključujući i mene, ali Napoli je sada jači nego mi. Moramo to priznati. No, to je već prošlost, moramo se usredotočiti na Chelsea".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Chelseaju nedostaju neki igrači, ali mi moramo izvući najbolje od naše igre. Chelsea je prošle sezone osvojio Premier ligu ito nije lako, tako da će sutra biti teška utakmica za Romu. Kao i Chelsea, također i mi imamo jake igrače i ako budemo najbolji, mogli bismo napraviti nešto", ističe bh. reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti