Džeko dobija sjajnog saigrača u januaru

Nicolo Barella u Romi

Džeko dobija sjajnog saigrača u januaru

Midhat Šljivak

Ekipa Rome počela je pregovore o dovođenju novog pojačanja.

Kako navodi Corriere dello Sport, Vučica je ozbiljno zainteresovana za dovođenje mlade italijanske zvijezde Nicola Barelle, trenutnog člana Cagliarija.

Ovaj 20-godišnji fudbaler igra sjajno u Seriji A ove sezone. Privukao je veliku pažnju na sebe i u Romi su odlučili da ga pokušaju dovesti na Olimpico.

Pregovori o transferu su već počeli. Rimski tim je za usluge ovog fudbalera spreman izdvojiti 20 miliona eura, što je cifra na koju bi tim sa Sardinije rado pristao.

Barella je igrama ove sezone zaslužio poziv i u reprezentaciju Italije. Imaće šansu da nastupi protiv Makedonije i Albanije, a u januaru ga vjerovatno čeka i prvi veliki transfer.

Sigurno je da bi ovaj mladi igrač sredine terena imao šta da pokaže i na većem nivou od Cagliarija i njega bismo vrlo lako uskoro mogli vidjeti u dresu Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Barella je ove sezone nastupio u osam utakmica i postigao je jedan pogodak.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi