Džeko i društvo razljutili Spallettija u svlačionici
FOTO: EPA

"Slika iz svlačionice stvara bol"

Džeko i društvo razljutili Spallettija u svlačionici

Luciano Spalletti je bio iznimno razočaran nakon poraza na Santiago Bernabeu od Reala.

Rimljani su u Madridu poraženi rezultatom 2:0, međutim konačan ishod je mogao biti i drugačiji da naš Edin Džeko i saigrači nisu propuštali kolosalne šanse. Toga je svjestan i sam Luciano Spalletti koji ne krije da je razočaran što u svlačionici vlada doza zadovoljstva. 

"Ne znam šta smo mogli napraviti. Ako želimo dublje zalaziti, onda smo igrali dobro i zaslužili komplimente, ali realnost je da moramo porasti po pitanju mentaliteta i odlučnosti. Još uvijek smo slabi u nekim stvarima. Slabi smo, s prvim znacima slabosti više nismo tim kakav trebamo biti i ne radi se o tome da je Real Madrid u odličnoj formi. Oni u ovom trenutku nisu nepobjedivi", kazao je trener Luciano Spalletti nakon utakmice i potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kad uđem u svlačionicu nakon utakmice i vidim zadovoljne igrače, jer će ih hvaliti zbog dobre igre, to mi stvara nezadovoljstvo i bol s kojom se ne mogu pomiriti. Nakon poraza od 2:0 u svlačionici treba vladati ljutnja. Igrači moraju shvatiti kakve su šanse sve prokockali u dvije utakmice", završio je Italijan.

Roma se nakon eliminacije u Ligi prvaka okreće prvenstvu u Seriju A u kojem zauzima treće mjesto. Zaostatak za Juventusom iznosi osam bodova. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi