Džeko i društvo trenirali u parku u Liverpoolu

Spremaju se za prvi meč polufinala

Džeko i društvo trenirali u parku u Liverpoolu

E. Škorić
Teme:

Roma večeras igra prvi meč polufinala Lige prvaka protiv Liverpoola na Anfieldu i pokušat će prirediti novu senzaciju.

Nakon što je uspjela izbaciti Barcelonu, Roma ima pravo da se nada uspjehu i protiv Liverpoola, s kojim će večeras odmjeriti snage na kultnom stadionu.

Posljednji trening pred večerašnji meč igrači Rome odradili su u parku Walton Hall u Liverpoolu, koji se nalazi nekoliko kilometara od stadiona Anfield.

Edin Džeko i društvo su odradili lakši trening, a Eusebio Di Francesco im je dijelio savjete kako se večeras suprostaviti ekipi koju će predvoditi Mohamed Salah.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Roma će biti u punom sastavu, Liverpool također i bez obzira za koga navijali, svi možemo da uživamo u spektaklu i na neki način obje ekipe zbog svega što rade u ovoj sezoni zaslužuju otići i dalje od polufinala.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi