Džeko i Pjanić od danas imaju novog šefa?

Luciano Spalletti danas preuzima klupu Rome?

Džeko i Pjanić od danas imaju novog šefa?

Endin Čaušević

Francuski stručnjak Rudi Garcia danas će najvjerovatnije dobiti otkaz na klupi Rome.

Garcia se već nekoliko mjeseci nalazi na udaru navijača zbo loših rezultata, a remi protiv Milana u subotu bio mu je vjerovatno i posljednja utakmica na klupi rimske ekipe. Italijanski mediji prenose da će Garcia danas sigurno dobiti otkaz, te da će na njegovo mjesto doći Luciano Spalletti.

Italijanski stručnjak jučer je boravio u Miamiju gdje je obavio razgovor sa predsjednikom Rome Jamesom Pallottom i navodno je dogovorio povratak na Olimpico. Kako piše Sky Sports Spalletti će sa Romom potpisati ugovor do ljeta 2017. godine.

Prvi trener rezervne ekipe Alberto De Rossi jučer je vodio trening prve ekipe Rome što je bio i prvi dokaz da Garcia odlazi iz kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako se vratim, završit ću ono što sam počeo prije deset godina", rekao je Spalletti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi