9

Komentari (9)

Malmi_Suomi
Edinnnnnnnnnnnnnnnnn Džekoooooooooo Lupajte minuse , Lupajte prijave ali Edin je MOJ ponos . Iz razloga koliko nas je ispromovirao od Češke, mačkaNje, UK, i evo sada Italije. Bisera Turković je 0 šta je Edin Džeko.... Pišite šta hoćete vjerujte mi ne interesuje me ništa negativno a ..... ima nas i pozitivnih . Pozdrav za normalnu raju
user1571956549
Bravoo majstoreee.....
Malmi_Suomi
@nestofino da si žensko onda bi taj tvoj nick bio na mjestu hahahahaha šalim se .
Dobrodošao na NAŠ BH PORTAL Sport.Sport.ba i sve najbolje i tebi.
A što se tiče komentara ?
Ja samo iskreno i od srca . Što sam prije pisao za Edina, možemo ga mrziti ili voljeti ali ČINJENICE pokazuju gdje je god igrao zadnjih cca 15 godina, nigdje nas nije obrukao i čak što više ISPROMOVIRAO je BiH i Sarajevo u cijeloj Europi .
To je naš Džeks Bog mu dao zdravlja djeci, supruzi i njemu jer zaslužio je.
p.s. znam u koliko humanitarnih akcija je učestvovao ali nikad u javnost nije izašlo.
Lijep pozdrav
Malmi_Suomi
@nestofino buraz hajde tek si se registrirao pa vodi svoja posla živ bio i ne " njuškaj puno" .... sorry na ovom " njuškaš" ali dosta mi je ispitivanja ko sam šta sam , odakle sam a ja sve za ovu 1 godinu dana haman koliko sam Bogu hvala na portalu , sve o sebi napisao, objasnio i samo dali JMBG i prezime i ime.
Malmi je mjesto 15-20 km od Helsinkija u Finskoj a tamo sam bio 6 skoro 6 godina ( da napomenem ) zbog liječenja.
U Sarajevu ranjen teško i preko UN-a i UNHCR-a izađem avionom iz Sarajeva za Rim te iz Rima za Helsinki. Tu sam imao 16 operacija a 3 u Sarajevu ( samo na prvu skrpili) i eto . Interesuje li te jos šta haveru moj????
I da.... još me pitaš što je na profilu žensko? Ja se zayebo na mobitelu kada sam se prijavljivao jbga ne mogu sad ništa. Eto okano Vozdra ti
Malmi_Suomi
@nestofino haveru moj ranjen od chetnicke granate , dabogda im granate padale i dan i noć kao meni/ nama građanima ( SVIM) Sarajeva i ranjen sam na liniji od granate pješadijske a ponosno sam nosio uniformu ARBiH I yebeš ga .. tako.
I muka mi se ponavljati više jarane gdje šta kako . Uglavnom otišao kako sam otišao i 18 opstih/ totalnih narkoza i 1 operacija " spinalna injekcija u kičmu" . I u pravu si.
Dobro ja uopšte tipkam ali kad bi me vidio, prepo bi se i ne bi nikada rekao da sam ranjen bio.
I da, SAMOVOLJNO sam se vratio u svoj grad Sarajevo.
Vozdra
MaDaj
Golman i dalje definitivno slaba tacka, svaki šut na gol očekujem da ga prime :/
King_Kenny
@MaDaj ...odbrana komplet skripi u ovoj formaciji sa 3 igraca nazad...ovi krilni bi trebali da se vracaju i zatvaraju te rupe po stranama ali ne stizu da se vrate kad idu u napad...njih se iz kontri moze natrpati bez problema.
King_Kenny
...steta sto onako usrase u prosloj utakmici protiv Milana,to je bila mec lopta za titulu,ali jos su u igri na sva tri fronta,plus osvojen superkup...odlicno poslozena ekipa,samo sto je u odbrani opasan propuh.
Malmi_Suomi
Ma ovaj naš @King_Kenny Edin Džeko nije normalan -:))))
Zabi ga propaloj Romi i ja očekujem da će do kraja sezone zabijati i kad treba i kada ne treba hahahahaha.
#GRANDEDŽEKO #
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.