Milan i Roma igraju derbi 5. kola

Džeko protiv Ibrahimovića: Ko će se radovati?

17

Komentari (17)

Svojprisebi
Srbin nacija Musliman vjera glupendo. Ako moze Kinez Japanac ili bilo ko drugi biti Musliman zasto Srbin ne moze glupendo? Sto se tice Kurana i Qurana glupendo, u Arapskom se koristi i k i q, a Qur'an se ovako pise jer se slovo q kuristi a ne k glupendo. To sto Srpski nema slova q ne znaci da se ne moze pisati q. Kako ti se taksi pise tu glupendo? Sto koristis x?
Svojprisebi
@Hakkinen ti si tako glup da necu vise rjeci trosit na tebe. Ko hoce nek cita istoriju i nek vidi
Hakkinen
Glupendo marke dorat yebe se meni šta si ti. Za mene si qovno klasično @Svojprisebi jeli ti jasno?
I o kakvim arapima pričaš BUDALO.
Kakve veze ja imam sa arapima glupko?????
Ja sam Bosanac a Bgm i Hercegovac a ti što ovdje raju učiš Islamu ti moralna vertikalo yebe mi se i ko si ti da učiš bilo koga išta? I konjimo jesno je meni Q i K taksi i taxi maloumniče ali kakve to veze ima sa Bosnom??? I glupko što se mene tiče budi Eskim yebe mi se ali me prospuaj ovuda šuplju kao ti si ovo ali nisi to nego si ono. Koji si ti izopačeni lik i * ljubičastobijalaboba * 4 ujutro i 3 na večer moralna vertikalo eto ti učiš ljude o svetoj knjizi Kuranu. Fujjj i sakrij se gdje si pobjegao
Svojprisebi
@hakkinen rodjen u Tz Bih SFRJ. Moja istinita domovina je odavno nestala....
Sada imamo svi to sto imamo....
Vecinom torove svoje
Hakkinen
Santon? hoGlu lobi i taj desni bek... bezzze igrač skroz ali eto sreća nisam ja trener.
E čuj Santon, pa da je išta valjao ne bi ga Inter Milan pustio tek tako u Romu.
Edin Džeko je KING i pobijedit će šveda Ibrahimovića.
@@Mele je objasnio extra za Ibru jer je @Svojprisebi napisao da su " SRBENDE" a nakon toga mu je drug @@Mele extra dobro objasnio ko je Zlatan. Ali moralna vertikala @@Svojprisebi priziva " srbende " Bosanac iz Tuzle koji miješa ekavicu i ijekavicu i priziva Osmanlije Turčine i Quran( ovako on piše).
@@Svojprisebi *LJUBIČASTOBIJALABOBA* 2 ujutro i 3 na večer udarna doza. Jer kada ti se historija/ povijest komentara pročita onda fakat zasluzuješ UDARNU DOZU -:)))))
meepo
Roma pobijediti Milan ? Ti si stvarno smijesan.
meepo
@Hakkinen osim Ibre tu je jos dosta kvalitetnih igraca (Bennacer,Kessie,Diaz,Hernandez) itd. Ibra je veliki faktor jer čini sve oko sebe boljim ali jednostavno Milan je kvalitetniji od Rome na skoro svakoj poziciji.Meni je Dzeko drag igrac i pratim ga odavno ali jednostavno Roma osim njega nema nekog kvaliteta mozda Spinazzola i Miki ali osim njih niko drugi se ne istice plus Romi nece igrati Mancini i Smalling.
Svojprisebi
Jesi ti preopterecen decko mora da te istina boli @hakkinen samo ti nastavi propagirat. Ti zapravo nemas pojma sta pises mora da tebi boba fali pa pobenavis od muke. Cuj pise Ibra pravoslavac pa onda kazes ja to piso. Nikada nedruze nisi ti nikakav drug obicni kenjator
Hakkinen
Konju marke dorat pročitaj šta si napisao za NAŠEG Radeta Krunića. Objava o Zlatanu Ibrahimoviću i o Kruniću samo jedna riječ klocu. Napisao si " Srbende ". Pročitaj Tuzlak šta si ti napisao " veliki srbine ". I jesi ti si moj drug koji ćeš nama svima objasniti šta Quran ( kako ti pišeš) Kuran šta piše i vjernicima muslimanima, to ćeš ti uraditi po svim tvojim starim komentarima " moralna vertikalo ". Ti si jedna obična budala kojeg boli istina i što si BOSANAC . I sastavi rečenicu na ekavici daću ti šta hoćeš ali.... Ne ide te nešto Bosanac ha? Da ja propagiram državu BiH sa svim njenim građankama i građanima SVIH njenih naroda i da imaju SVI ista prava. I šta je tu loše u propagiraju države koje volim a da ne budem kao ti da nazivam bilo koga Osmanlijama , Turcima i da ti nekog učiš o Islamu??? KO SI TI I ODAKLE TI PRAVO NA TO? Ko si ti da nazivaš Ibrahimovića i Krunića " Srbendama ". Sve ti piše u tvojoj povjesti pisanja a možemo da vidimo svi zahvaljujući redakciji SS. BA. @Svojprisebi LJUBIČASTOBIJALABOBA sada 3 ujutro i 3 na večer
Svojprisebi
@Hakkinen ja sam.Srbin Musliman konjino marke glupenda. Srbin i pravoslavac nisu isto glupendo
Hakkinen
Ma ti si AT.
Yebe mi se i za srbe i muslimane jesi li čuo moralna vertikalo?!
Odyebaus o učenju nekog kako se piše ovo ili ono a namjerno ponižavaš eto muslimane jer nije Selaam KONJU nego toliko dugo živim sa svim u Sarajevu da znam da je Sellam a ti namjerno PROVOCIRAŠ sa 2 aa. Fujjj si čovjek Tuzlak samo ti to mogu reći ali pravo fujjj.
I KONJINO ja nisam vjernik uopšte i ne prosipaj meni tu šuplju nacionalističku.
Ja ću za BiH umrijeti ( što umalo i nije bilo tako ali ko si ti da tebi pišem) i SVE njene narode i narodnosti u Bosni i Hercegovini moralna vertikalo a ti to religije nabij sebi u pakaš @Svojprisebi .
I kada tražiš. Sellam Alejkum brate ballija hahahahaha.
Ne zaboravi terapiju
Svojprisebi
@hakkinen ma ti si jedna obicna smrdljiva PIZDA
Svojprisebi
Moralna vertikalna ZDAPI
Hakkinen
@Svojprisebi šta je čkopi ostao si bez riječi ili reči???? Hahaha kako mi je drago po pofatam takve jadnike kao što si ti.
Ostao bez riječi i nema više da muslimane učiš vjeri i šta Quran kaže vjernicima haaa???? Jadu jedan jadni koristiš sportski portal za te stvari koje radiš a ( opet ću napisati zahvaljujući REDAKCIJI ss.ba koje poštujem inače bi se napisao ja tebi šta te slijedi, vidimo od kako si se prijavio šta si pisao) nisi ni svjestan koliko si jadan Tuzlak i Bosanac. Jadniče ti mislio ja musliman vjernik pa meni počeo da pričaš o Islamu i kako ti kažeš( Srbin će te naučiti šta piše u Kuranu) maloumniče iz okoline Tuzle i znaš šta... hvala Bogu pa ne predstavljaš tuzlake jer ti si onaj kukolj koji postoji u svakom gradu svakom narodu i svakoj državi.
I šta sam ja ZDAPI?? Ti kao šatrovački pišeš. Ne znaš ti to Srbine Musliman hahaha i mene si mislio navući na to što radiš cijelo vrijeme ?
Nikada jadu nikada. Ja nisam ni jedan od konstitivnih naroda ja sam u ovoj državi nepoželjan jer ne pripadam ni jednom TORU nacionalnom i ponosni sam Bosanac i Hercegovac.
A ti bijedniče...sakrij se u svoju rupu pogotovo kada ti se pročita istorijat tvog pisanja a svi vide a i redakcija vidi.
Smradu nacionalistički yebem i tebe i ekavicu ne znaš je jado pisati.
Fujjjj ljudski šljamu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.