Džeko protiv Ibrahimovića: Ko će se radovati?

Milan i Roma igraju derbi 5. kola

Džeko protiv Ibrahimovića: Ko će se radovati?

Adnan Beganović

Od večeras pa do ponedjeljka na rasporedu su utakmice 5. kola Serije A, upravo će derbijem Milana i Rome biti zatvoreno pomenuto kolo.

Peto kolo Serije A donosi i okršaj dosad stopostotnog Milana i Rome koja je u četiri kola upisala dvije pobjede te po jedan poraz i remi.

Očekuje se dobra fudbalska predstava, a italijanski mediji već donose i sastave i formacije u kojima će igrati Milan i Roma.

Tako će prema italijanskim medijima Rossoneri igrati u formaciji 4-2-3-1, a sastav će izgledati ovako: Donnarumma; Kalabrija, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers; Diaz, Leao; Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druhge strane, Roma bi trebala igrati u formaciji 3-4-2-1, u samom vrhu napada biće bosanskohercegovački napadač Edin Džeko. Sastav Rome trebao bi izgledati ovako: Mirante; Fazio, Ibanez, Kumbulla; Santon, Veretout, Pellegrini, Spinazzola; Pedro, Mkhitarjan; Džeko.

Kladite se u Mozzart kladionici na ovaj meč. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Santon? hoGlu lobi i taj desni bek... bezzze igrač skroz ali eto sreća nisam ja trener.
E čuj Santon, pa da je išta valjao ne bi ga Inter Milan pustio tek tako u Romu.
Edin Džeko je KING i pobijedit će šveda Ibrahimovića.
@@Mele je objasnio extra za Ibru jer je @Svojprisebi napisao da su " SRBENDE" a nakon toga mu je drug @@Mele extra dobro objasnio ko je Zlatan. Ali moralna vertikala @@Svojprisebi priziva " srbende " Bosanac iz Tuzle koji miješa ekavicu i ijekavicu i priziva Osmanlije Turčine i Quran( ovako on piše).
@@Svojprisebi *LJUBIČASTOBIJALABOBA* 2 ujutro i 3 na večer udarna doza. Jer kada ti se historija/ povijest komentara pročita onda fakat zasluzuješ UDARNU DOZU -:)))))
4 2
Svojprisebi
Srbin nacija Musliman vjera glupendo. Ako moze Kinez Japanac ili bilo ko drugi biti Musliman zasto Srbin ne moze glupendo? Sto se tice Kurana i Qurana glupendo, u Arapskom se koristi i k i q, a Qur'an se ovako pise jer se slovo q kuristi a ne k glupendo. To sto Srpski nema slova q ne znaci da se ne moze pisati q. Kako ti se taksi pise tu glupendo? Sto koristis x?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.