Legendarni Paul Merson: Džeko bi bio idealan za Chelsea

Smatra da bi Edin trebao doći u London

Legendarni Paul Merson: Džeko bi bio idealan za Chelsea

Edmir Škorić

Edin Džeko će po svemu sudeći ostati u Romi, s obzirom da se ubrzo završava prijelazni rok u Italiji, ali i u ostalim ligama.

Džeko je u svađi s trenerom Paulom Fonsecom, Roma ga je nudima drugim klubovima, ali nakon svega je bh. reprezentativac i dalje član rimskog kluba.

Paul Merson, legenda engleskog nogometa, smatra da bi Edin bio idealan izbor za Chelsea.

"Osjećam da bi on bio dobra opcija za Chelsea. Kad god su bili uspješni, imali su visokog čovjeka u napadu. On postiže golove. Znam da imaju Abrahama i Girouda, ali osjećam da bi Edin bio idealan u ovoj ekipi Chelseaja", rekao je Merson.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je ranije bio povezivan s Chelseajem, no u posljednjih nekoliko dana to nije bio slučaj i on se uglavnom povezivao s drugim engleskim timovima kao što su United, City i West Ham. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Uh Dzeko sto se ti naputova i izmjenu klubova od Spanije, Engleske, Turske i Italije. Sutra ili veceras bice da ides u Bajern ili Dortmund
6 2
Slobodas
Pričaj nam tata dabre gdje će Džeko
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi