Džeko izgubio loptu, a onda Mertens zabio spektakularan gol!

Napoli smanjio na 3:2

Džeko izgubio loptu, a onda Mertens zabio spektakularan gol!

Endin Čaušević

Inter i Napoli igraju fantastičnu utakmicu na Meazzi u okviru 13. kola italijanske Serije A.

Napoli je sjajno otvorio meč i poveo već u 17. minuti kada je Zielinski zabio sjajan gol. Ipak, domaći su na 1:1 poravnali u 25. minuti golom Calhanoglua sa bijele tačke.

Inter je do potpunog preokreta stigao u samom finišu prvog poluvremena, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Perišić.

Domaći tim je u 61. minuti poveo sa 3:1. Ovaj put Correa je uposlio Lautara koji sjajno šutira i matira Ospinu.

Već u narednoj minuti Inzaghi je na teren poslao i Edina Džeku koji se uspio oporaviti od povrede. No, Džeko je napravio veliku grešku u 78. minuti kada je Mertens smanjio na 3:2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je imao loptu i bio je neodlučan, a onda mu ju je ukrao Koulibaly. Lopta dolazi do Mertensa koji iz velike udaljenosti matira Handanovića za 3:2.

[twitter]https://twitter.com/btsportfootball/status/1462491900007624710[/twitter]

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613424508
Ma i Deko izgleda pada pod uticaj hasomana panjica
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi