"Džeko, Kolarov i Manolas nisu napustili brod koji tone"
Odlaskom Eusebija Di Fransesca i dolaskom Claudija Ranierija ništa se nije promijenilo. Roma i dalje igra jako loše (Foto: EPA)

Ranieri nakon meča

"Džeko, Kolarov i Manolas nisu napustili brod koji tone"

Midhat Šljivak

Claudio Raneri upisao je novi poraz na klupi Rome

Danas je Vučicu na Olimpicu razbio Napoli sa 1:4, a Ranieri je akon meča istakao da je njegov tim napravio sve što je mogao.

"Iskreno, pokušali smo sve što smo mogli. Vjerujte da ne znam ni kako smo izjednačili", rekao je Ranieri, te je dodao:

"Nije nam lako. Možda djeluje sve perfektno kada gledate sa strane, ali iznutra je drugačija priča. Ovaj tim ima kvalitet, ali danas Džeko, Kolarov, Manolas, De Rossi nisu bili spremni. Nažalost, takva je situacija. Igrači su željeli igrati usprkos povredama, nisu napustili brod koji tone", ističe trener Rome.

Ističe kako ne žali što je došao na klupu Rome...

"Da li žalim? Ne! Nikad neću zažaliti zbog prihvatanja posla u Romi", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je trenutno na šestom mjestu Serije A i do kraja sezone imaju samo jedan cilj - pokušati doći do pozicije broj četiri.

Ipak, kako igraju teško da će zadržati i trenutnu poziciju na tabeli...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Panjevi7
Dje Popaye da nam analizira situaciju!
1 1
konjnakvadrat
Ovo je trener tipa Mese B, ubleha teska
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi