Džeko, Monchi i još trojica u sukobu s navijačima: "Dođite jedan po jedan"!

Poslije sinoćnje utakmice

Džeko, Monchi i još trojica u sukobu s navijačima: "Dođite jedan po jedan"!

Fudbaleri Rome sinoć su ispali iz Lige šampiona nakon što su u Portu izgubili od istoimenog domaćina sa 3:1. 

Kao što se i očekivalo, to je izazvalo bijes kod navijača Rome koji su odlučili da na aerodromu u Portu sačekaju neke fudbalere da da im 'očitaju lekciju'.

Kako prenosi Corriere dello Sport, glavna meta navijača bio je sportski direktor Monchi od kojeg navijači zahtijevaju da napusti klub. Ipak, kako prenosi isti izvor, Španac im tom prilikom nije ostao dužan pa je došlo do ozbiljne verbalne rasprave koja je zamalo prerasla u fizički sukob.

"Dođite jedan po jedan", Corriere dello Sport prenosi riječi Monchija koje je tom prilikom uputio navijačima Rome.

Inače, 15-ak navijača je dočekalo četvoricu fudbalera ovog kluba i to - Edina Džeku, Stevena N'Zonzija, Patricka Schicka i Alessandra Florenzija kojima su također svašta dobacivali, a Florenziju su sarkastično aplaudirali aludirajući na to da je glavni krivac zbog penala u drugom produžetku.

Također, isti izvor navodi kako meta napada navijača nisu bili kapiten Daniele De Rossi i trener Eusebio Di Francesco.

Rim tuguje, Džeko nije imao svoju noć: Dan nakon utakmice oglasio se bh. kapiten

Bh. napadač Edin Džeko nije se proslavio. Džeko je imao dvije sjajne prilike i mogao je postati junak svog tima, no nije to bila njegova noć. U jednom trenutku sukobio sa Pepeom, te ostao na zemlji, a sada se oglasio putem zvanične facebook stranice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Srceparajuće ispadanje. Hvala svim fanovima koji su nas pratili ove sezone u Ligi prvaka. Forza Roma", napisao je Džeko.

Inače, Džeko je ove sezone u Ligi prvaka postigao pet golova, a na tom učinku će i ostati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi