Džeko na Instagramu "otkrio" ime svog novog partnera u napadu?

Sjajni napadači čekaju na transfere

Džeko na Instagramu "otkrio" ime svog novog partnera u napadu?

A. Čaušević

Ukoliko se natpisi medija ispostave tačnim Edin Džeko će od naredne sezone za klupske saigrače imati neke nove fudbalere. 

O Džekinom prelasku u Inter se špekuliše već sedmicama, informacije se mijenjaju iz dana u dan, ali potpisa još uvijek nema.

Zašto transfer nije ozvaničen odgovor zanju predstavnici Intera i Rome koji nikako ne uspjevaju da pronađu zajednički jezik.

U slučaju prelaska u redove Nerazzurra partner kapitena bh. reprezentacije u napadu bi mogao biti Romelu Lukaku.

Robusni Belgijanac je velika želja Intera, a Antonio Conte upravo s njim i Džekom želi da skine skalp Juventusu.

U doba kada su društvene mreže preuzele primat navijači prate praktično svaki potez pojedinih igrača. Ko je kome šta "lajkao", ko je koga "zapratio" i slično...

A upravo je popularni Dijamant svojim potezom učinio da navijači Inter počnju sanjati o tandemu Džeko - Lukaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Džeko je na Instagramu počeo pratiti Lukakua što su mnogi navijači Intera protumačili kao jedan od koraka ka stvaranju novog "ubitačnog" tandema kakvog Nerazzurri nisu imali još od kad su dres milanske ekipe nosili Diego Milito ili Adriano i Christian Vieri.

Nagađa se da bi sljedeće sedmica trebala biti ključna za Džekin transfer jer je Conte jasno poručio da Sarajliju želi od starta priprema za novu sezonu, dok i Lukaku nije daleko od dolaska na Giuseppe Meazzu.

Top Komentari

Klackalica
Hahahahahahaha dzeko i lukaku u istoj recenici s militom i adrianom..novinar, znam da je vruce, al ne moras ovolike gluposti baljezgat
0 11
Balans
Nešto se ovo odvuklo, dabogda! Bilo bi dobro za Dijamanta! Roma mi se zgadila, rasturiše klub dušmani. Ušle krtice!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi