Džeko na izlaznim vratima Rome, vraća se u Bundesligu?

Dortmund pokazao interes za bh. napadača

Džeko na izlaznim vratima Rome, vraća se u Bundesligu?

Endin Čaušević

Ekipa Rome igra trenutno na domaćem terenu protiv Napolija u okviru 35. kola italijanske Serije A.

Edin Džeko i ovu utakmicu počeo je sa klupe za rezervne igrače, te je očito da Luciano Spalletti sve manje računa na njegove usluge. Italijanski mediji pišu da će bh. napadač sigurno napustiti Rim na ljeto, te potražiti klub u kojem će biti standardan.

Bh. fudbaler je u Romu stigao pred početak sezone, te je do sada uspio postići samo osam golova. Čelnici Rome poručili su da su od Džeke očekivali mnogo više, te da nije nemoguće da tek nakon jedne sezone napusti Olimpico.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako pišu italijanski mediji Džeko ima bogatu ponudu iz Kine, ali bh. napadač nema namjeru da napušta Evropu. Navodno, Edin bi karijeru mogao nastaviti u Njemačkoj, a interes za njega pokazala je Borussija Dortmund.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi