Džeko najvjerovatnije ne igra protiv Reala
Edin Džeko je ove sezone u Ligi prvaka postigao pet golova na četiri utakice, čemu je dodao i dvije asistencije, te je prvi strijelac ovog takmičenja zajedno sa Leom Messijem.

Zbog povrede na treningu

Džeko najvjerovatnije ne igra protiv Reala

Roma će večeras na Olimpicu ugostiti Real Madrid u susretu 5. kola grupe G Lige prvaka, što će biti jedan od derbija ove faze takmičenja.

Bh. javnost najviše interesuje situacija sa Edinom Džekom, koji se na sinoćnjem, posljednjem treningu pred ovaj meč požalio na bolove u mišiću.

Njegov nastup protiv Reala bio je pod velikim znakom upitnika, a najnovije informacije iz Italije govore da naš napadač ipak neće biti u stanju da zaigra od prve minute.

Umjesto Edina Džeke, mjesto u vrhu napada trebao bi zauzeti Patrick Schick, koji je u ovoj sezoni postigao jedan gol na deset utakmica u Seriji A i Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Roma i Real se bore za prvo mjesto u svojoj grupi, a italijanskom timu bi u slučaju pobjede večeras bio dovoljan i jedan bod na gostovanju protiv Viktorije Plzen u posljednjem kolu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Igrati će Džekson, neće on ovu tekmu propustiti. On je ko beton a ovo su ,,puške''radi taktike.
8 3
Raikkonen
Ako Džeko ne bude igrao bgm teško da će Schick zabiti. Ne govorim zato što je NAŠ ali bgm slabe šanse za Romu bez Džeke a Real tanak sa formom a i ne trebaju Realu bodovi plaho
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi