Džeko: Ne znam šta je krenulo naopako

Dijamant nakon remija

Džeko: Ne znam šta je krenulo naopako

Edmir Škorić

Roma je danas gostovala Bologni i osvojila je bod (1:1) zahvaljujući Edinu Džeki.

Džeko je u nastavku ušao s klupe i pogodio za konačnih 1:1.

"Teško je objasniti šta je pošlo naopako. U prvom dijelu smo bili spori, bez kretanja, uprkos stvaranju nekih dobrih šansi. Bologna je imala jednu šansu i postigla pogodak", rekao je Džeko, dodavši:

"Patrick Schick danas nije postigao gol, ali nije bilo lako, on je mlad i mora puno da igra. Na kraju smo osvojili važan bod, čak i ako mislim da smo izgubili dva".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Možda je bio pogrešan stav, ali da smo pobijedli, niko se ne bi žalio. Možda smo svi malo mislima bili na Barceloni, ali svejedno smo morali postići još neki gol", dodao je Džeko.

Top Komentari

korisnicko ime
Klocina!
1 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi