Džeko nije zaboravio svoj Manchester City
FOTO: EPA

Čestitao bivšem klubu

Džeko nije zaboravio svoj Manchester City

Prvi trofej sezone u Engleskoj pripao je fudbalerima Manchester Cityja, koji su jučer nakon penala na Wembleyju savladali Liverpool 4:2 (1:1). 

Za trenera Manuela Pellegrinija ovaj susret je imao dodatnu težinu. Čileanac će na kraju sezone napustiti klupu Manchester Cityja i Capital One kup mu je bila jedna od moguće tri titule koje može osvojiti u ovoj sezoni, a najzaslužniji za ostvarenje njegovog cilja je rezervni golman Willy Caballero.

Nakon utakmice Manchester Cityju je čestitao i naš kapiten Edin Džeko koji je prije transfera u Romu nastupao upravo za Građane, napisavši: "Čestitam mom bivšem klubu na osvajanju Capital One Cupa."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi