Džeko poslao poruku Salahu

Žele da se što prije vrati

Džeko poslao poruku Salahu

E. Škorić

Krilni igrač Rome Mohamed Salah u nedjelju igra finale Afričkog kupa nacije.

Salahov Egipat u finalu igra protiv Kameruna, a brzonogi napadač ima veliku podršku svojih saigrača iz Rome. Među onima koji su se oglasili i javno podržali Salaha su golman Wojciech Szczesny i naš Edin Džeko.

"Momo (Salah) nam je nedostajao i tužan sam što je dogurao do finala, htjeli smo da ranije ispadne i dođe kući, ali sada kada je već tu, želimo mu sve najbolje i da osvoji trofej", rekao je Szcszesny.

"Salah nam treba što prije, nedostaju Romi njegovi golovi. No, svakako želim da zabije i u finalu i da stigne do trofeja sa svojom reprezentacijom", poručio je Džeko.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Roma je trenutno trećeplasirana u Seriji A sa 47 bodova odmah iza Juventusa i Napolija. Salah je ranije igrao za Chelsea, Fiorentinu i Basel, a imao je ove sezone osam golova i pet asistencija u 16 mečeva u Seriji A.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi