Džeko predvodi napad Rome na gostovanju CSKA
Dijamant je trenutno prvi strijelac Lige prvaka sa pet postignutih golova, a večeras će pokušati da se osamostali na tom mjestu kojeg trenutno dijeli sa Messijem.

Četvrto kolo grupne faze

Džeko predvodi napad Rome na gostovanju CSKA

Večerašnjim utakmicama nastavlja se četvrto kolo grupne faze Lige šampiona, a u terminu od 18.55 sati igrat će se dvije utakmice, CSKA Moskva - Roma i Valencia - Young Boys.

Bit će ovo dva vrlo bitna meča je u pitanju plasman u osminu finala iz grupa G i H.

Valencia će morati pobijediti Young Boys ako želi biti rame uz rame sa Manchesterom u posljednja dva kola kada je u pitanju bitka za drugu poziciju, dok će CSKA isto morati napraviti protiv Rome obzirom da na tabeli zaostaje dva boda, a čeka je gostovanje kod Real Madrida.

Nama iz BiH nešto će zanimljivija biti upravo ta utakmica u Moskvi zbog našeg kapitena Edina Džeke, a upravo su izašle i početne postave za taj susret.

Naš Dijamant predvodi napad Rome u pokušaju da i u trećem vezanom meču Lige prvaka postigne gol te se osami na prvom mjestu liste strijelaca. Podršku u napadu će mu pružati Florenzi, Pellegrini i Kluivert, dok je Under ostao na klupi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sastav CSKA: Akinfeev, Nababkin, Fernandes, Becao, Magnusson, Oblyakov, Bijol, Akhmetov, Sigurdsson, Vlašić, Chalov.

Sastav Rome: Olsen, Santon, Kolarov, N'Zonzi, Cristante, Florenzi, Kluivert, Pellegrini, Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Daj ne budite papci. Kakva vam je to priča?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi