Džeko protiv Estonije "preuzeo" ulogu selektora
Foto: Screenshot

Dijelio savjete saigračima

Džeko protiv Estonije "preuzeo" ulogu selektora

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine pobjedom u Estoniji (2:1) završila je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Mehmeda Baždarevića nisu uspjeli da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Rusiji. Jasno je da je pred našom reprezentacijom period u kojem će se neke stvari morati mijenjati, a još uvijek nije poznato da li će Mehmed Baždarević voditi Zmajeve u budućnosti.

Mešin ugovor sa NSBiH istekao je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka u sinoćnjoj utakmici i nepoznanica je da li će on i dalje ostati na selektorskoj poziciji. Ulogu selektora u sinoćnjoj utakmici na kratko je "preuzeo" i Edin Džeko tokom zagrijavanja.

Bh. kapiten je odlučio da rasporedi naše igrače i podijeli im nekoliko savjeta u trenutku dok je rezultat bio 1:1.Čini se da Džeko već zna kojim poslom će se baviti nakon što okači kopačke o klin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi