Džeko: Ovo nema veze sa profesionalnim fudbalom

Kapiten nakon Belgije veoma jasan

Džeko: Ovo nema veze sa profesionalnim fudbalom

S. Mlaćo

Nakon utakmice sa Belgijom svoj komentar dao je i kapiten naše reprezentacije Edin Džeko

Svjestan je naš kapiten bio važnosti meča, ali Belgija nam je ipak pokvarila planove. Nije štedio greške svojih saigrača.

"Moramo se vratiti na meč sa Belgijom. Generalno svi koji su igrali dali si maksimum i borili smo se do zadnjeg minuta. Sto posto sam siguran da danas nismo smjeli izgubiti. Golove koje smo primili nemaju veze sa profesionalnom fudbalom. Da nije žalosno, bilo bi smiješno", kazao je Džeko.

"Svi zajedno napadamo i svi se branimo. Pogledajte golove, to nema veze sa profesionalnim fudbalom. Ni Belgija poslije prvog poluvremena nije očekivala da će izaći kao pobjednik", jasan je Džeko koji je odgovorio i na pitanje koliko ćemo ga još gledati u reprezentativnom dresu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Mlad sam još uvijek. Nisam ništa ciljao, rekao sam da treba da se naprave detaljne analize, jer ovakve greške ne smiju da se ponavljaju", kazao je naš kapiten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi