"Džeko protiv svega"

Opet na naslovnicama

"Džeko protiv svega"

A. Čaušević

Edin Džeko će večeras na Olimpicu biti u centru pažnje. Čak će zasijeniti i najpopularnijeg igrača današnjice, Cristiana Ronalda. 

Roma će dočekati Juventus, a Džeko će kao kapiten Vučice igrati protiv svog nesuđenog kluba. Svima je dobro poznato da je popularni Dijamant bio na korak od Stare dame.

Iskusni napadač je imao sve dogovoreno s Bianconerima, čekao se na ljekarskom pregledu, međutim na kraju je sve propalo. Potvrdio je to i Andrea Pirlo u najavi meča.

"Riječ je o igraču kojem se divimo ovih godina. Mogao je postati igrač Juventusa, ali pregovori nisu imali sretan kraj. Ostaje veliki igrač koji nam se dopada", kazao je Pirlo.

Džeko se i danas našao na naslovnicama italijanskih medija, posebno je upečatljiv naslov na rimskom listu Corriere dello Sport.

alt=

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Džeko protiv svega", navodi se u naslov uz objašnjenje kako Pirlo žali za Dijamntom, dok je Paulo Fonseca dobio motivisiano i ohrabreno pojačanje u nastavku sezone.

Utakmica počinje u 20:45. Najbolje kvote za duel Rome i Juventusa nudi kladionica Mozzart, a svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Sve bi bilo super kad bi mu neko mogao dodat loptu kao treba, draga mi je Roma al realno su truba
3 0
afanfadila
A ti kvazinovinaru jedva docekao da nesto objavis
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi