Čelnici Rome rade na pomirenju Džeke i Fonsece, Dijamant ostaje bez kapitenske trake
FOTO - EPA

Čelnici Rome rade na pomirenju Džeke i Fonsece, Dijamant ostaje bez kapitenske trake

A. Beganović

Status bosanskohercegovačkog napadača Rome, Edina Džeke, ponovo je glavna vijest u medijima na Apeninima.

Kao i prije nekoliko mjeseci kada je bio na korak do prelaska u Juventus, Edin Džeko se ponovo našao na naslovnicima italijanskih medija.

Međutim, ovaj put na naslovne stranice tamošnjih medija doveo ga je sukob sa trenerom Paulom Fonsecom, zbog kojeg je posljednji meč Rome posmatrao sa tribina.

U Romi bi zbog sukoba Džeku prodali, ali svjesni su da to neće biti lako, prije svega zbog njegovih godišnjih primanja, pa su se zbog toga čelnici kluba okrenuli drugom planu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, kako pišu pojedini italijanski mediji čelnici Rome rade na pomirenju Dzeke i Fonsece jer smatraju da je u ovom trenutku to najbolaj opcija.

Međutim, ukoliko do toga i dođe, bosanskohercegovački napadač izgubit će kapitensku traku koju če preuzeti Lorenzo Pellegrini.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
A VISCA? Gdje danas DEI?
7 4
zajid08
Edine idi ako mozes, ovo je ponizavanje.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije