Džeko tragičar Rome, Spallettijev debi nije bio uspješan

Roma - Verona 1:1

Džeko tragičar Rome, Spallettijev debi nije bio uspješan

Edmir Škorić

Luciano Spalletti danas je debitovao na klupi Rome, no značajnih promjena u igri Rimljana nema. 

Roma je ugostila Veronu, koja je uspjela da osvoji bod (1:1) u 20. kolu Serije A. U prvomd dijelu Džeko je pogodio stativu, ali je Romi vodstvo donio Nainggolan u 41. minuti nakon maestralne asistencije De Rossija.

U nastavku Verona na samom početku dolazi do dobrih šansi, Rebić pogađa stativu, a na drugoj strani nesebični Salah ne želi da doda Džeki, pa ne koristi mat poziciju.

Verona je izjednačila u 61. minuti, Pazzini je pogodio s bijele tačke. Roma je očekivano krenula s napadima, ali nije uspjela da postigne pogodak.

Džeko je u 76. minuti imao veliku šansu, ali je s nekoliko metara prebacio preko gola. Definitivno ovo nije bio Edinov dan, a zvižduci s Olimpica nisu prestajali dobrim dijelom utakmice. Naš napadač je u samoj završnici glavom iz izgledne pozicije pucao preko gola...

Džeko i Miralem Pjanić odigrali su svih 90 minuta u ovom remiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A, 20. kolo:

Roma - Verona 1:1 (Nainggolan 41/ Pazzini 61 - penal)


Stativa Dzeke (Roma - Verona 1:0) 17.01.2016 by ss_video
Roma - Verona 1:1 by ss_video
Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi