Džeko: Zaslužena pobjeda, posebno kada su mi rekli kakav je penal dosuđen za Bolognu
Džeko je ponovo bio junak Rome

Napadač Rome je komentarisao meč protiv Bologne

Džeko: Zaslužena pobjeda, posebno kada su mi rekli kakav je penal dosuđen za Bolognu

S. Pašalić, foto: EPA

Roma je danas u posljednjim sekundama stigla do pobjede protiv Bologne u gostima sa 2:1.

Rimski tim nije pokazao pretjerano dobru igru, ali kada se činilo da će završiti neriješeno, Džeko je uspio golom donijeti sva tri boda svom timu.

Nakon utakmice napadač Rome je dao svoj komentar u kojem je istakao da je Roma zasluženo slavila.

"Na kraju dana, mislim da je to zasluženo, pogotovo jer su mi rekli da je penal za Bolognu dosuđen nakon dosta slabog kontakta", rekao je Džeko za Sky Sport Italia.

"Vjerovali smo do kraja, čak i kada smo ostali sa igračem manje. Zasluženo smo ostvarili pobjedu, ali pobijediti utakmicu ovako u posljednjim sekundama daje vam još bolji osjećaj"

"Ovo nije bila laka utakmica, jer je Bologna vrlo jaka, posebno kod kuće. Igrali smo svoju igru i nedostajale su nam samo završne lopte u prvom poluvremenu."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svi su na kraju poludjeli. Jako sam sretan zbog ekipe i navijača, koji nas uvijek prate. Nadamo se da ćemo im pružiti još nekoliko trenutaka radosti."

"Mi smo jaka ekipa i želimo nastaviti dalje, pokušavajući pobijediti u svakoj utakmici koju igramo. Vjerujemo u naš nogomet i ova pobjeda je veliki vjetar u leđa.", dodao je Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Podrinac007
Dzekson bh masina.
3 0
krndija26
majstore!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi