Džemal Hadžiabdić otvorio pomoćni teren u Vrapčićima

Legenda kluba

Džemal Hadžiabdić otvorio pomoćni teren u Vrapčićima

M. Maksimović

Velež od danas ima pomoćni teren s umjetnom travom. Legenda kluba Džemal Hadžiabdić je presjecanjem vrpce i zvanično otvorio pomoćni teren, uz neizbježno sjećanje na Veležovu školu koja je uvijek osnova kluba.

Svečanosti na stadionu u Vrapčićima prisustvovali su brojni uglednici iz javnog života grada Mostara, zaljubljenici u FK Velež, bivši igrači, navijači, svi prvotimci, kao i članovi svim omladinskih selekcija kluba.

U izjavi za medije Hadžiabdić je naveo kako je današnji dan veliki dan za Velež koji nakon decenija u kojima se suočavao s infrastrukturnim problemima usljed progona sa svog stadiona Pod Bijelim brijegom, konačno ima savremen teren za najmlađe kategorije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osim za najmlađe, novi teren će naravno dobro doći i seniorima koji će osim na glavnom terenu i po potrebi terenu u Bijelom Polju, od sad moći trenirati i na umjetnoj podlozi.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi