Vide ga kao adekvatnu zamjenu za Selmira Pidru

Dženan Bureković na meti kluba s Koševa

8

Komentari (8)

jeroha1987
Hadzija samo napred,rezultati su iza tebe,**** debile.
Uranija
Dečko nije odigrao kompletnih 90 minuta već više od 2 godine. Zadnji nastup imao prije 6 mjeseci i to cijelih 27 minuta. U prošloj sezoni više povrijeđen bio nego što je igrao. Hadžiću ubleho nastavljaš tamo gdje si prošle sezone stao. Smješno i jadno.
korona
Koji te menager placa da pljujes
Uranija
Jesam li nešto slagao. Odmah ide zatucana teorija da neko nekog plaća. Hahahahaha ima nas puno zatucanih, dobro da ikako napredujemo koliki smo degenerici koji u svemu vidimo neku teoriju zavjere. Želim ti da ozdraviš i počneš razmišljati na osnovu činjenica. Pozdrav.
Baco
Burek nemoj Allahati,bjezi iz ovih učmalalih sredina...
Honduras
26 godina slobodan igrac dolazi iz Turske,,,puno koševo takvih.
Hrusta98
Ko god da ga angazuje nece se pokajat jedan od najjacih bekova u Madjarskoj ligi bio bio bi veliko pojacanje za svakog u ovoj nasoj ligi
Honduras
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.