Imaju visoke ambicije u drugom dijelu sezone

Željezničar želi Haračića, iz GOŠK-a stigao jasan odgovor

11

Komentari (11)

pjanke.sa
@Lafac kome smeta jak Zeljncar? :-)
Lafac
Samo ću reći da si najveći kompleksas među požarima!!! Pametnom dosta
pjanke.sa
Nemoj bolan tako. Sto si ljut? Pa izronice Zeljncmar opet. Ali razumijem tvoju frustraciju, tesko je toliko godina svake godine vam obecavaju bice bolje :-) :-)
user1574859714
A sta ste vi uradili ?? Govorili ste o nekim ligama prvaka,decimama,dominacijom u ligi iii sta sta??? Jedva igrate,malo vas poguraju parama i zamazu vam oci a nista niste bolji od nas. Mi podrzavamo klub u teskim situacijama a vi nakon dva poraza pljujete igrace i ono stotinjak sto vas dodje na stadion. Vise vas i nema. Al tvoji kompleksi kao i ostalih pitara su produkt dugogodisnje Zeljine dominacije. Sjecas se one pjesme tuzno je bito navijas sarajeva dok kuci sjedi i ktaj tv-a zijeva i gleda Zelju iz mraka sobe svoje.... Zato suti pitaru mali i cisti ispred svog dvorista.
Klicko
Ponudite Gosku 18 milijuna eura pa ces vidit jesu li spremni za bilo kakve pregovore.Ha ya
SonPen1946
Golem si želješčareee, ljudi prije u gosku ostanu HAHHAHAHAH
1921boy
Čovjek ima ugovor još pola godine, a predsjednik ga ne pušta jer napadaju premijer ligu a on im je glavna uzdanica u napadu. Ako ga puste ostaje im samo Ahmed Hasanović kao glavni napadač.
user1613662710
Neka njega u Gosku
plemic
sigurnija mu je redovna plaća ...
user1613662710
1 hiljadz moze i Zeljo isplatit ne brini
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.