Pravi primjer "klupskog vojnika"

Uleti kao "vatrogasac", ode s trofejem u rukama

14

Komentari (14)

Husrefbeg22
Zasto Uscuplic nebi ostao trener? Dovesce opet nekog s strane da pokupi pare, un isti tim i ode uz otpremninu.
user1604593678
Po slici rekao bih da su osvojili ligu prvaka hahaha ?
Sile1946
ON VOLI SARAJVO PRAVI JE HORDAS!!
Sarbit2019
Treca pehar za Uscuplica uleti par kola uzme pehar i ode.
rabodimis
Samo sto iritira sa tom ne ambicioznoscu.. Svi bi ga podrzali al uzalud kad on nece sam sebe da podrzi.. Idealan trener za nas sa dobrim potencijalom, sva djeca/akademci su prosla njegove treninge i sve ih odlicno poznaje, al uzalud momentum kad on nema licencu.. Steta za nas, steta za njega.. Sa malo vise ambicija do sad bi imao mnogo vise od 3 trofeja..
Lavillenie
@Sarbit2019 kakva si ti pi*kurina grob te *ebo ne smijes na poruke da odgovaras
Sarbit2019
Jesi li naucio iz koje je zemlje Celtic jeli jos uvijek tvrdis da je iz Irske ,kada to naucis onda moras nauciti odakle je Tan dali je jos uvijek Kinez ili Vijetnamac.Pa se javi opet glupko.
Lavillenie
@Sarbit2019 prijavljuj majci komentare a ne njima hahahahaha
Sarbit2019
Lavillenie nisi ti bitan da ti ja prijavljujem komentare.Retardirani lik koji nezna razliku između Nam i Tan ,Malezije,Kine,Vijetnam ,a usput tvrdi da je Celtic iz Irske , mladu Prasetinu ždere.Glupko smiju ti se ljudi.
Savage
@Sarbit2019 hahahaha dobar lol. Isfrustirao si covjeka. Odgovori na poruku sevapa zaradi. Hahaha. Pozz sportski.
Savage
@Sarbit2019 hahhahha placem od smijeha. Irske hahahaha. Klupko mu je izgleda predugo da on to prikupi, cim psuje. Jadni Skotlandjani, preko noci Celtic se preseli u Irsku.
Rajvosa2019
Ovako i ja uletim kao vatrogasac sa slaufom u ruci kod komsinice Mire da gasim pozar, samo sto se ja nevratim sa trofejom u ruci - nego slomljen i ishaban
Torres9
I to je neka vrsta Pehara haha
Savage
@Rajvosa2019 care gdje si brate. Javaljam ti se par puta ti nista. Neznam zasto me ignoriras ali hajd nema veze. Budi mi ziv i zdrav, idem gledat Doncica vs Kwami.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti