Vidno razočarani Dženan Uščuplić: "Težak poraz za mene, žao mi je"

Trener FK Sarajevo

Vidno razočarani Dženan Uščuplić: "Težak poraz za mene, žao mi je"

M. Šljivak

Sarajevo je ove sezone ostalo bez trofeja i bez plasmana u Evropu.

Bordo tim je u sezonu ušao s velikim ambicijama, ali na kraju je došlo do velikog razočarenja među navijačima.

Trener Sarajeva Dženan Uščuplić je za SportSport.ba komentarisao večerašnje finale Kupa i poraz od Veleža nakon penala (4:3).

"Iskreno, težak poraz za mene. Bili smo dominantni, pogotovo u prvom poluvremenu. Stvorili smo četiri velike prilike u prvom poluvremenu. Žao mi je što nismo iskoristili prilike da osvojimo trofej", rekao je za SportSport.ba Uščuplić i dodao je su vježbali penale pred ovaj meč.

"Vježbali smo svaki trening penale".

Atmosfera na Bilinom polju je bila spektakularna.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ja bih volio da je na svakoj utakmici ovoliko navijača. Lijepo je igrati u lijepom ambijentu i ugođaju".

Podsjetimo, trener Veleža Feđa Dudić bio je presretan nakon osvojenog trofeja.

"Predivan kad vidi sve ljude i radost. Nismo svjesni nekih strani. Nakon 36 godina donijeli smo trofej u Mostar. Ova generacija je rame uz rame s tim generacijama. Poklanjamo ovo svim navijačima Veleža. Pobjedu poklanjam rahmetli prijatelju Smailu Hodžiću. Znam da je uz mene i da bi slavio sa mnom ovu pobjedu", rekao je Dudić nakon meča.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Dženo majstore, nema tebi šta biti teško, dovedeni smo u situaciju da nam ti po ko zna koji put gasiš požar, i neka ga nisi ugasio. Neka se Mirvić uhvati onih dandara uglađenih u klubu i neka se nastave brukati.
6 0
CrveniKakanj
Neka ti daju ugovor na godinu dana pa da vidimo hoćeš li osvojiti kup ili prvenstvo, a ovako 7 dana si tu nije do tebe.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi