FK Velež predstavio prvo pojačanje

Potpisao ugovor na dvije godine

FK Velež predstavio prvo pojačanje

S. Mlaćo

FK Velež je danas predstavio prvo pojačanje za novu sezonu Premijer lige.

U Mostar je stigao Dženan Zajmović koji je potpisao ugovor na dvije godine, što je SportSport.ba jučer i najavio.

"Obavještavamo naše članove i navijače da je postignut dogovor sa igračem Dženanom Zajmovićem, koji će u naredne dvije sezone nositi dres Veleža", istakli su iz Veleža.

“Izuzetno sam sretan i čast mi je što sam dobio priliku da igram za Velež, klub velike historije i tradicije, koji ima sjajne navijače. Velež vidim kao sjajnu priliku za napredak, s obzirom da je trenutna situacija u klubu jako dobra, a od ranije poznajem trenera Dudića, tako da znam šta me čeka. Ovom prilikom mogu obećati da ću na svakom treningu i utakmici pružiti svoj maksimum, kako bi opravdao povjerenje kluba”, rekao je Zajmović, te dodao.

“I sa privatne strane imam ogroman motiv jer je moj otac veliki navijač Veleža, koji mi je pričao kakvi su sve igrači nosili crveni dres.”

Posljednji angažman ovaj bivši član Željezničara imao je u Rumuniji gdje je nastupao za Poli Iasi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U BiH je nastupao i za NK Travnik. 

Podsjetimo, Rođeni su izborili Evropu s obzirom da su završili na trećem mjestu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Geneve
Taman pomislis ovi se uzdizu kao klub, oni dovedu ovog kloca.
2 14
Higi
Roncali na Feđu kad dosao,roncali na Samira Radovca, roncali na Fejsala Mulica sve zivo popljuvali a gledaj nas sad. Pustit momka nek pokaze sta zna . Kad je Feđa mnoge doveo u red sto ne bi i njega? MUSVDG ?
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi