Potpisao ugovor na dvije godine

FK Velež predstavio prvo pojačanje

9

Komentari (9)

djenanj
Bas tako, podrzati a ne u startu osudjivati. Za igraca je vrlo bitno u kakvu sredinu dolazi i od toga uveliko zavisi kako ce se snaci i pokazati. Od nas dobrodoslica a od njega trud i zalaganje. Moje misljenje je da ce se momak snaci i da cemo imati veliko pojacanje u njemu! Sretno Dzeno i dobro dosao u crvenu porodicu !
Higi
Roncali na Feđu kad dosao,roncali na Samira Radovca, roncali na Fejsala Mulica sve zivo popljuvali a gledaj nas sad. Pustit momka nek pokaze sta zna . Kad je Feđa mnoge doveo u red sto ne bi i njega? MUSVDG ?
Geneve
Taman pomislis ovi se uzdizu kao klub, oni dovedu ovog kloca.
user1581831304
Dobar igrac qj ne seri
velez mo
Dobro dosao Dzeno sve najbolje,samo srce na terenu,ovako su ovi strucnjaci govorili i za Radovca ovaki,onaki,šiša i te stvari pa momak najbolji veznjak Premier lige,SRETNO
WOLF20
Dosao iz Dortmunda
VictoriasFikret
Trebat će mnogo truda da se sustigne naš Dženan Zaimović. Sretno.
Brigata_rossa.1981
Nije fora nije blef, VELEŽOVA ARMIJA jaka k'o mmf. Samo jakooooo, idemo po jošš!!
starmac
Dobro nam došo.Opravdaj ukazano povjerenje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.