Dženis Beganović pronašao novi klub

Umjesto Armenije završio u Crnoj Gori

Dženis Beganović pronašao novi klub

S. Mlaćo

Nekadašnji napadač Željezničara Dženis Beganović pronašao je novi klub. Naime, Beganović se skrasio u redovima crnogorskog Koma iz Podgorice, tima koji je prvi dio sezone u toj zemlji završio na sedmom mjestu. 

Beganović se tokom zimskog prelaznog roka našao na pragu potpisao za armenski Shirak, ali dogovor je u posljednji čas propao. Odlučio se za odlazak u Crnu Goru i vjeruje da je napravio pravi potez.

"Odustao sam od Armenije i Shiraka jer su neprofesionalni i nisu ispunili moje uvjete. Napustio sam pripreme i došao u Crnu Goru, tačnije u Kom iz Podgorice, klub koji je jako dobro organizovan, profesionalan i brzo smo se dogovorili oko uslova", kazao je Beganović za SportSport.ba.

Beganović se sa Željezničarom razišao ove zime, iako je imao važeći ugovor do ljeta ove godine. Vjeruje da će u Crnoj Gori imati priliku da pokaže svoje kvalitete, te već naredne sezone napravi novi iskorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi