Dženis Ćosić na press konferenciji govorio o "slučaju Rahmanović"

Zbog čega nije igrao?

Dženis Ćosić na press konferenciji govorio o "slučaju Rahmanović"

E. Škorić

Pomoćni trener Sarajeva Dženis Ćosić govorio je na press konferenciji nakon remija sa Zvijezdom (1:1).

Nakon poraza od Željezničara na Koševu, bordo tim je upisao samo remi u Ugljeviku.

"To neko otvaranje je bilo dosta dobro, kada smo napravili tu jednu šansu, ali golman je dobro odbranio. Važnost utakmice je dovela do toga da se uvlačila nervoza kako je vrijeme prolazilo, a tako smo dali i vjetar u leđa domaćinu. Pribojavali smo se tih kontranapada domaćih, a na kraju smo tako i primili gol. Nametnuli smo kasnije dovoljno dobar tempo. Taj rani gol je negativno utjecao na ekipu, ali vratili smo se brzo. Neke izmjene su donijele neke nove stvari na terenu. Morali smo još malo više dati od sebe kada smo dali taj gol za 1:1", rekao je Dženis Ćosić.

Klub je odlučio da Rahmanović zbog "nezalaganja u derbiju i nesportskog odnosa prema kompletom stručnom š tabu" ne igra danas protiv Zvijezde.

Veznjak tako nije bio u rosteru za današnji duel, ali je svejedno došao u Ugljevik da s tribina da podršku saigračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vezano za tu odluku oko Rahmanovića. Bilo je prvenstveno pitanje šta i kako dalje s ekipom. Na kraju smo se složili da privedemo kraju sve kako treba i da ne mijenjamo neke krucijalne stvari. U međuvremenu smo dobili informaciju da Rahmanović treba da trenira odvojeno od ekipe i da ne računamo na njega protiv Zvijezde zbog dešavanja u derbiju. Nismo dobili konkretnu informaciju šta je u pitanju", dodao je.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
Pa ako nisi dobio informaciju zbog cega je odstranjen iz ekipe,sto nisi trazio obrazlozenje,ti si krivac shupcino,ne mozes tek tako odstranit nekog a da ne znas i ti razlog,ti si nula od covjeka kad tako radis,NULA
5 2
Mungos
hahahahahaha jadovi!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi