Eden Hazard je izgledom iznenadio sve u Real Madridu
Foto - Screenshot

Konačno na pripremama bez viška kilograma

Eden Hazard je izgledom iznenadio sve u Real Madridu

M. Šljivak

Belgijanac Eden Hazard ulazi u svoju treću sezonu sa Real Madridom.

Nakon što su ga povrede uništavale u prethodne dvije, 30-godišnji ofanzivac sada želi da pokaže zbog čega je doveden u Madrid i spreman je za nove izazove.

Hazard, prema navodima španskih medija, odavno nije izgledao bolje pred novu sezonu i ako on bude pravi Real će biti na velikom dobitku.

Iznenadio je Belgijanac mnoge u Realu. Po prvi put je na pripreme došao bez viška kilograma i dobro se brinuo za svoje tijelo tokom godišnjeg odmora.

Ipak, i pored činjenice da je spreman, moguće je da će propustiti meč prvog kola La Lige protiv Alavesa koji se igra 14. augusta.

S obzirom na to da je tek nedavno stigao u ekipu nakon odmora od Evropskog prvenstva, Hazard želi da je fizički na vrhuncu i to bi za neke dvije sedmice mogao postići.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sedmica Reala je itekako ostala dužna navijačima ovog kluba i Hazard je silno motivisan da napravi nešto u dresu kraljevskog kluba.

Eden je u prethodne dvije sezone odigrao samo 43 utakmice za Real Madrid i postigao je pet golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi