Nevolja zvana Eden Hazard
Foto - EPA

Nova povreda Belgijanca

Nevolja zvana Eden Hazard

M. Šljivak

Eden Hazard ponovo neće biti na raspolaganju Zinedineu Zidaneu.

Belgijski fudbaler ponovo je povrijeđen, a ovog puta mu je stradao mišić desne noge.

Tako će Hazard propustiti određeni period. Neće biti na raspolaganju Zinedineu Zidaneu i nastavili su se njegovi problemi sa povredama.

Protekle sezone ih je imao zaista mnogo. Zbog toga i nije stigao pokazati sve što zna u dresu Reala, a isto je očigledno krenuolo i ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Srećom po Zidanea ima sasvim dovoljno fudbalera na njegovim pozicijama, pa se izostanak ne bi trebao previše osjetiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TiTu
Allahuselamet pored toliko doktora i sve tehnologije ,covjek se povrijedjiva k'o da je od papira . Svasta...
3 0
Untouchable
Koja kofol slucajnost, bas danas kad je Martinez objavio spisak za Belgiski tim. Zidane zna sta radi, ovo je cisto stedjenje igraca koji je ove sedmice normalno trenirao i nezeli da ga pusti zbog prijateljski utakmica.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti