Realov ozbiljan problem - Eden Hazard
Foto - EPA

Propušta utakmicu za utkamicom

Realov ozbiljan problem - Eden Hazard

M. Šljivak

Eden Hazard stigao je u ljeto 2019. godine iz Chelseaja u Real Madrid u transferu vrijednom 100 miliona eura.

Trebao je Belgijanac postati vođa nekog novog Reala, ali on za sada na Santiago Bernabeu nije pokazao gotovo ništa i u klubu sigurno ne mogu biti zadovoljni.

Ozbiljan problem za Hazarda su povrede. On je već propustio 23 utakmice otkako je došao u klub i u samo godinu dana je napravio više izostanaka nego tokom sedam godina u Chelseaju.

Tako je na Stamford Bridgeu sjajni Belgijanac za sedam godina propustio igrati u samo 20 utakmica, tako da je za godinu dana u Madridu više odmarao nego što je igrao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nema dileme da bi spreman Hazard bio veliko pojačanje za Real, ali za sada on nije ni blizu igrača od 100 miliona eura za Kraljeve.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

benjo1921
Ermin Zec 2.0
3 0
AmarSahi
Hazard će završiti karijeru u Kini. Pazite šta vam kažem.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi