Novi veliki udarac za karijeru Edena Hazarda
Foto - EPA

Ide na novu operaciju

Novi veliki udarac za karijeru Edena Hazarda

Midhat Šljivak

Eden Hazard dobio je nove jako loše vijesti.

Zvijezda belgijskog fudbala i član Real Madrida mora na novu operaciju, a ovog puta će ukloniti pločicu koja mu je ugrađena na desnoj fibuli.

Real Madrid je potvrdio da će operacija biti obavljena u narednih nekoliko dana, a za Hazarda je i ova sezona definitivno propala, te se s pravom može smatrati jednim od najvećih promašaja Kraljeva u historiji.

Belgijanac je u tri sezone koliko je član Reala odigrao samo 65 utakmica i postigao je šest pogodaka, a propustio je ogroman broj mečeva zbog povreda.

Nije ovaj 31-godišnjak opravdao više od 100 miliona eura uloženih u njega, pa neće biti nikakvo iznenađenje ako Hazard napusti Madrid u ljetnom prelaznom roku.

O tome se već uveliko priča, a vidjet ćemo hoće li se to desiti. Nema dileme da je on još uvijek cijenjen, no pitanje je hoće li mu iko ponuditi vrhunske uslove.

Podsjetimo, Hazard je godinama igrao vrhunski fudbal u dresu Chelseaja u čije je redove došao iz francuskog Lillea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burazengija
Nemogu vjerovati kako se samo raspao dolaskom u Real ocekivao sam od njega puno puno kao i svi vjerovatno...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi