Prozvali ga parazitom, a on je večeras nakon dvije majstorije poslao odgovor za pamćenje
Foto - EPA

Gareth Bale o prozivkama

Prozvali ga parazitom, a on je večeras nakon dvije majstorije poslao odgovor za pamćenje

Midhat Šljivak

Gareth Bale odveo je Vels u finale baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Zvijezda Real Madrida kojoj u španskom klubu ne cvjetaju ruže ponovo je pokazao kakva je klasa od igrača i postigao je dva čudesna gola u pobjedi nad Austrijom od 2:1.

Balea su španski mediji bliski Real Madridu (Marca) prethodnih dana nazivali parazitom koji se obogatio na račun kluba i nazivaju ga jednim od najvećih promašaja ikad.

Gareth je nakon meča protiv Austrije stao pred mikrofon i imao je šta da kaže o svemu.

"Ne trebam im slati nikakvu poruku. Ne želim trošiti vrijeme na to. To što pišu je odvratno i treba da ih je stid", rekao je Bale.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vels će se u finalu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo boriti protiv boljeg iz meča Škotska - Ukrajina.

Termin ovog meča još uvijek nije poznat zbog ratnog stanja u Ukrajini.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
Zasto bi ih bilo stid kad je parazit.. Uzima platu redovno a nista ne daje za uzvrat. Boli njih ku*ac u Realu sta on radi za reprezentaciju, ne placaju ga zato.. Jos zrtvu napravise od smrada..
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi