Šok za Edena Hazarda
Foto - EPA

Stavljen na transfer listu

Šok za Edena Hazarda

M. Šljivak

Belgijanac Eden Hazard (31) dobio je danas šokantne vijesti od Real Madrida.

Rukovodstvo kraljevskog kluba odlučilo je staviti Hazarda na transfer listu i spremni su ga pustiti ako za njega dođe odgovarajuća ponuda.

Neće međutim Kraljevi siliti odlazak 31-godišnjeg Belgijanca. Carlo Ancelotti ga je spreman i zadržati u timu ako do transfera ne dođe, ali nema ništa protiv da on ode.

Italijanski stručnjak je već dao zeleno svjetlo za njegov odlazak. Ipak, za sada Hazard nema jasnih opcija za odlazak i on će trenirati sasvim normalno s ostatkom ekipe Reala u pripremama za novu sezonu.

Hazard se nije snašao u Realu. Iako je plaćen 100 miliona eura 2019. godine Belgijanac nije pokazao sve što zna i imao je zaista velikih problema s povredama.

Oglasi

Zbog toga ga mnogi i nazivaju jednim od najvećih promašaja u historiji kluba. Niko se ne bi bunio da on ode i vidjet ćemo hoće li se to desiti već ovog ljeta.

Eden Hazard je tokom protekle tri sezone u Realu odigrao samo 66 utakmica i postigao je šest pogodaka. Ipak, osvajao je trofeje i to će zauvijek ostati upisano u njegovoj karijeri.

Podsjetimo, Kraljeve su na kraju ove sezone napustila zaista velika imena. Otišli su dugogodišnji članovi kluba Marcelo, Isco, Gareth Bale te još jedan veliki promašaj Luka Jović..

Hoće li naredni otići Eden Hazard vidjet ćemo u narednom periodu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi