Danas su pala dva potpisa na Grbavici

Radno u Željezničaru

Danas su pala dva potpisa na Grbavici

M. Šljivak

FK Željezničar danas je ozvaničio dva posla. Plavi su dogovorili saradnju s veznjakom Edinom Biberom (24), a zatim je i potpisan novi ugovor s proizvođačem sportske opreme Macronom koji će želju oblačiti do 2029. godine.

Radno je danas bilo u FK Željezničar. Plavi s Grbavice su ozvaničili dva posla, a prvi je dovođenje 24-godišnjeg veznjaka Edina Bibera.

Biber je potpisao jednogodišnji ugovor sa Željezničarom. On je u proteklom periodu boravio na probnom radu i očigledno je zadovoljio ukuse trenera Nermina Bašića i dobio je ugovor.

Ovaj vezni fudbaler igrao je za omladinske kategorije Željezničara, a zatim je nastupao za Olimpik i Zrinjski. U seniorskoj karijeri je nastupao za Mladost, Radnik iz Surdulice i Igman.

Također, danas je na Grbavici potpisan i ugovor između Željezničara i kompanije za proizvodnju sportske opreme Macron.

Oglasi

Sarajevski velikan je s poznatom italijanskom kompanijom dogovorio saradnju za narednih šest godina, odnosno do maja 2029. godine.

Na novi dres navijači Željezničara će još malo čekati. Nakon što je dogovorena ova saradnja isporuka nove opreme bit će obavljena krajem jula ili početkom augusta.

Najavljeno je i to da će biti napravljeno još nekoliko dodatnih koraka ka unaprjeđenju saradnje i ostaje nam da vidimo na koji segment se to odnosi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar će tako utakmice protiv Dinamo Minska u Konferencijskoj ligi igrati u dresovima iz prošle sezone, a vrlo je moguće i nekoliko utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, Plavi narednog četvrtka na Grbavici dočekuju tim iz Minska, a zatim gostuju u Azerbejdžanu, gdje je Dinamo domaćin.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
Hahahahahahahahahahahahahahahhaahhahaahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahaahahhahahahahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahhaa
1 3
Malac
Do titulekad?HaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi