28

Komentari (28)

grom
Šaka narkomana
Hasimaga
Udario Coca na oklagijase
mitoza
A krastavci 3 KM na pijaci . Bruka
krems_krems12
Coca zivot dao za ovaj klub, dok klosari zive od kluba i nasli njega da prozivaju. Skupina dilera i narkomana, fujjj.
Hadzija123
Dao druze pa mnogi su dali i dat ce ali znaju kad je kraj kakva bolan Coca hvala njemu daj mu ako hice neka radi nesta u klubu pa bolan on i Kosoric su prekucani imaju 72 godine zajedno uz Basica najveci krivci za vecinubporaza jer kasne u blok svaki sut ama bas svaki ja ne znam kada je neko od njih dvoice izblokirao sut a pored toga da ne nabrajam da pored bekova nazad moraju i krilni igraci da igraju zbog njihove tromosti!
Carmagle
Sto stilica ne prozivate, onu picku sto se vuce po terenu i ne moze dobaciti iz kornera. Coca je gigant
user1675926959
Hajmo Manijaci da vas vidim....Ima li šamaranje igrača ili ste obučeni samo da horde udarate
user1676149552
hzsg
Prije bi rekao da im je bjezanija jaca strana.....! Polako prelaze i na maraton....!
Hadzija123
Balo ajde ba nadzes jednom na licu mjesta pa komentrises ubili su vas ko picke posljednje ispreturali auta trazili obiljezja jos vam vodzu u stanu zarobili pita slobodno pitaj svoje
hzsg
Moj Hadžija TOTALNO SI NEUPUĆEN....!!! Kao da si pao s marsa....!
gogs
Bjezanija od murije a ne od vas sake jada
rabodimis
@Hadzija123 E cuj trazili po autu obiljezja zar im nije lakse bilo da skinu sa njih ? XD Ni lagat ne znas jadan.. Kako su HZ poslije svega dosle sa obiljezjima u Gornji Vakuf ? Sta ste to VI imali od oruzja pa su oni morali mirno gledat kako im preturaju auta ? To "zarobljavanje" je od 5 do 10 godina zatvora, skoncetrisi se malo, to uopste nije sala i zaj*bancija.. Nisu borbe kartela u pitanju nego navijaci fudbalskog kluba.. Jesil to opet pomijesao Netflix sa realnim zivotom ? Papak treba da te bude stid sto su kukavicki napali ljude bez ikakve najave, a ne da ih fol nesto dizes i bajke pricas o njima... Kukavicki je cin napast ljude sa ledja palicama, to nije herojsko djelo glupane.. Sta mislis zasto navijacke grupe koje furaju taj fazon dogovaraju tuce ? Da ih ne bi smatrali pizdama poput vas.. Sad ste taman u rangu onih sugavih fasista iz Mostara, iste ste pi*ke.. Oni nam izgrebali auta na pola utakmice i pobjegli brzo dok nije neko naisao, a vi Boga pitaj koga ste napali i kome ste vi auta preturali.. PS Jos uvijek mi nije jasno... obucem majicu, stavim sal, nekad kacket.. Ne znam stvarno sta su trazili ili mogli nac u autu... Pitaj svoje pa mi javi, da znam i ja.. bas me interesuje... ;)
nemirujemo
Evo ja cu ti reci posto si ne upucen Bela sa sjevera preuzeo sipku i Manijaci i Hordasi dok su bjezali od policije par manijaka je uletilo u jedan stan te par minuta poslije toga ulijece Bela i oni ga hvataju tu imas i snimak ako si neko mudo tamo kao sto si preko interneta pogledat ces snimak odao im je informacije koje su trazili ubili ga ko picku i pustili iz stana ! Bjezali od policije nikad od vas !
nemirujemo
Ne mozes govorit DOGOVARAJU TUCE kad ih dogovaraju u par drzava ne blaaamiraj se!
rabodimis
@nemirujemo Evo da ti jbem sve mrtvo i zivo posto si ti upucen.. Ulijece "par" manijaka u stan ? Pa ulijece taj neki Bela ? XD Hvataju ga i on im odaje informacije ?? Hahahhahah Sta pricas bolan ? Kakav je to stan u koji ulijece kako ko stigne ? Jesil ikad bio na Kosevu debilu ? Od milion stanova oni bas ulijecu svi u isti ?? XD Ti si mudo, ja nikad ne mogu bit to.. nit zelim.. Ja sam obican covjek, navijac, volim sport, ne zelim nikom nista lose.. Al da mi se desilo to kao sto ti pricas tom Beli, mrtva bi glava pala, il moja il njihova.. Ako su Horde dosle do Gornjeg Vakufa sa svim obiljezjima i full opremom, sa 45-60 min zakasnjenja znaci da ste bjezali od njih a ne od policije.. Ni ti ne znas lagat... PS Na ovo ti ne znam odgovorit.. "Ne mozes govorit DOGOVARAJU TUCE kad ih dogovaraju u par drzava ne blaaamiraj se" ...i veze nemam sta si zelio rec sa ovim, jbo te otac nepismeni..
rabodimis
@nemirujemo , @Hadzija123 Da se nisu preforsirali sa drogama pa napali neke civile ? Ako ljudi nisu imali na sebi obiljezja a vi morali preturat auta da nadjete bar nesto, vrlo je moguce da su pogrijesili metu.. Horde idu autobusima, sva obiljezja su uz njih.. a vi preturali auta ? Kome ? Zasto ? To su obicne pizdurine, od silnih narkotika im pi*ic malo zinuo, ne predstavljaj ih ko nekakve mangupe i heroje ako Boga znas... Bruka..
Hadzija123
@rabodimis seljacino jedna ne otesana imas zuti karton kretencino krezuba ovo ti je opomena za ove pogrdne rijeci a i uzvratio sam istom mjerom a heste bjezali jesta po kaficima oko stadiona i iesu vam vidzu zarobili onaj mali debeli sto prska suzavcem pa oravac u haustor hahaha a manijaci bas u tom haustoru imali stek stan i inda hajmonlagano zna se sta sljeduje,slobodno se raspitaj nemoj po citav dan samo sjediti i tipkati nekakve komentare idi nekad i na utakmicu bar domacu!
Hadzija123
@nemirujeno tacno tako momka iz G.Kororca nafatali objasni ovo papku @rabodimis
rabodimis
@Hadzija123 Sve ti mrtvo jbem retardirano i glupo, kako su bjezali i kako su dosli u Gornji Vakuf u isto vrijeme ? Jesam li crveni dobio sad ? Stani jos malo.. Opet ti kazem, ko zna koga ste vi napali i zasto, grupa je stigla kompletna, bez ikakvih problema.. Glup si ko k*rac mater ti odvratnu jbem.. Niste vi napali HZ, vi ste zadnje pizdurine, cigani, klosari.. Sacekali ste da ode glavnica grupe pa ste napadali civile po Kosevu, to objasnjava preturanje auta ljudima bez obiljezja.. PS Ne sjedim, hodam i tipkam.. ;) uplati sebi mobilni internet klosaru pa ces i ti imat mogucnost da hodas i tipkas.. PPS Jel za crveni karton imam mogucnost da tebe upoznam licno ?? Bas bi mi drago bilo.. :)
DOKTOR_GAZ_
Zvali ga sa se VRATI, da ZAVRSI KARIJERU TU..sad mu SPOMINJU NAJBLIZE..i dalje ne znaju sabrati 3/4+5/6..
kurjak
E brate ako posle ovog poraza ova ubleha od trenera Želje ne bude smijenjena onda yebiga.
Drakula
Krenulo je.. Smijali se nasoj muci sad ste pravi k.
NorthSide
Cocalicu tvoja sreca samo sto vlogeri nisu ponijeli go-pro i oklagiju. Pamet u glavu brate
avalkaB
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
avalkaB
Čuvaj se palica Cocalićuuu
user1659354598
Jos se unosi navijacima,bravo Coca tako njima i treba,sad im pjevajte nakon 5 poraza
user1571956549
Cestitam Tuzlacima... Bice bolhe akobogda....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.